DEVTOPS 2-2-2

Drie overzichtelijke stappen

Zo werken wij


Via onze bewezen 2-2-2 methode helpen wij u verder. Via een demo op uw applicatie, een PoC en een gedegen ROI-bepaling kunt u de juiste beslissing nemen.

 

Binnen twee maanden duidelijkheid

01 - QUICKTEST - 2 uur

Een TrendIC consultant zal kosteloos samen met uw functioneel beheerders de werking van ICTestAutomation demonstreren op úw applicaties. De software zal geïnstalleerd en operationeel gemaakt worden. Bij voorkeur op een virtuele server (VM). Werkplekken zoals desktop, laptop en/of mobiele apparaten worden door opdrachtgever ter beschikking gesteld.

02 - POC, DOELSTELLING & ACTIVITEITEN - 2 weken

De PoC start met een 2-daagse workshop zodat de basiskennis van ICTestAutomation wordt eigen gemaakt. Al vanaf de start van de PoC-periode biedt TrendIC Support volledige ondersteuning. Voor alle technische en functionele vragen kunt u zonder beperking bij onze helpdesk terecht.

03 - ROI & INPUT VOOR BUSINESS CASE - 2 maanden

De PoC levert goed inzicht in de meerwaarde en ROI/TCO van ICTestAutomation. Deze ervaring zal helpen bij de onderbouwing van uw investering. U krijgt zicht op de voordelen van ICTestAutomation zoals ● risicoreductie bij wijzigingen ● doorlooptijdverkorting ● verminderde afhankelijkheid van teamcapaciteit, verlof en ziekte ● lagere kosten, bijvoorbeeld voor inhuur van testers en ontwikkelaars.
 

Workshop

Verspil geen tijd tijdens het in gebruik nemen van ICTestAutomation: geef uw professionals een voorsprong met deze workshop. In slechts twee dagen leert een ervaren TrendIC-consultant uw team de basis van het creëren van geautomatiseerde cases en het uitvoeren van scenario's met ICTestAutomation. Al meer dan 600 professionals zijn u voorgegaan!

 

Begrijp het concept achter ICTestAutomation

Maak geautomatiseerde cases

Voer geautomatiseerde cases uit in de Portal

Plan scenario's met geautomatiseerde cases

Gebruik de resultaten

Begin vandaag nog

Begin vandaag nog


Vraag een gratis QuickTest aan zodat wij kunnen laten zien hoe eenvoudig u uw applicaties kunt testen of automatiseren.

Begin vandaag...

Artikelen - Werkwijze


Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op testgebied.

Technolution kiest ICTestAutomation | een jaar later…

Technolution kiest ICTestAutomation - een jaar later…

In februari 2019 koos Technolution uit Gouda voor ICTestAutomation als hèt pakket voor ‘Continuous Automated Testing en Monitoring’. Technolution wil…

Lees meer
UMC-U

UMC-U kiest voor ICTestAutomation

Bij het UMC Utrecht draait het om mensen. Omdat ieder mens de beste zorg verdient, legt het Universitair Medisch Centrum Utrecht de lat van haar…

Lees meer